Topbillede Aktivitetscenter Skovgården

Café Skovgården

Café Skovgården - det hyggelige mødested
Café Skovgården er for dig, der er pensionist eller efterlønsmodtager i Furesø Kommune. Caféen ligger tæt på hjertet af Værløse, i gå-afstand til Bymidten. Caféens hyggelige rammer er ideelle som "drop in" efter en indkøbstur på Bymidten eller som mødested med venner og bekendte.

Café Skovgården

Café Skovgården er en café for kommunens pensionister og efterlønsmodtagere. Caféen tilbyder et varieret udbud af mad og drikke til rimelige priser, som kan nydes i hyggelige rammer med venner og bekendte. Dagens avis kan læses, man kan mødes efter en bytur eller invitere familien på frokost. Husets aktivitetshold nyder deres pauser over en kop kaffe i Caféen, og rigtigt mange sætter pris på at spise deres middagsmad  i selskab med andre.

 

Dagens ret

Caféen tilbyder dagligt dagens ret, smørrebrød, desserter og kager. Man kan også blot nyde en kop kaffe eller et glas vin. Se dagens ret i ”Nyt fra Skovgården”, som udkommer sidste hverdag i måneden.

Det er også muligt at bestille en salattallerken med kød eller fisk til 40 kr. Bestillingen skal ske inden kl. 10.00 på telefon 7235 5806.

 

Private arrangementer

Vil man at fejre en begivenhed, men ønsker ikke at stå for traktementet, har Café Skovgården et bud på en løsning.

Det er muligt i Caféens åbningstid  at fejre mærkedage, markere højtider  eller lign. Det kan være sammen med ens familie, venner eller andre brugere af Skovgården.  Efter forudgående aftale med Caféens leder kan der reserveres bord og bestilles traktement.

 

Kunst

I Café Skovgården  er der varierende udsmykning på væggene. Forskellige udstillere  – amatører/professionelle – udstiller i Caféen, ligesom Skovgårdens tegne/male hold en gang årligt får mulighed for at vise deres billeder frem til glæde for husets brugere. En ny udstilling markeres med  en fernisering og dette gerne i forbindelse med et onsdagsarrangement. Har du forslag til en udstiller, eller ønsker du selv at udstille, kan du henvende dig til Gitte Tolbøll Jensen i Aktivitetsværkstedet på tlf. 7235 5807.

 


 


 
Sidst opdateret 10. juli 2019

» Kontakt

Aktivitets- og Forebyggelsescentret Skovgården

Skovgården 1
3500 Værløse

Leder
Merete Harrig


Tlf.: 7235 5800
E-mail: skovgaarden@furesoe.dk

Åbningstider:

Åbent: Mandag - torsdag kl. 8.30 - 16.00

            Fredag kl. 8.30 - 15.00

Lukket: Helligdage samt fredag efter Kristi Himmelfartsdag, 1. maj, 5. juni og mellem jul og nytår.

Receptionen:

Mandag - torsdag kl. 10.00 - 12.30

Fredag lukket.

Caféen:

Mandag - freddag kl. 8.30 - 15.00

Skovloppen:

Juli måned lukket

August måned åbent mandag og torsdag kl. 11.00 - 13.00

Gaveboden:

Lukket frem til september måned

Download Adobe Reader
Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.