Coronavirus

Du kan læse mere om en række beredskabstiltag, som Furesø Kommune har iværksat ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Tiltagene skal modvirke hurtig spredning af COVID-19. Det gælder blandt andet skolelukninger, begrænsninger for besøg på plejehjem samt hjemsendelse af medarbejdere uden kritiske funktioner eksempelvis på sundheds- og ældreområdet.

Coronavirus - sådan forholder vi os i Furesø

Coronavirus information in English

Read more information from the Danish authorities about corona virus/covid-19 in Denmark.

Read more politi.dk/coronavirus

Brugerundersøgelse

Grundet Corona-virus, er Skovgården foreløbig lukket frem til 10. maj. Dette sker for at forhindre smittespredning. Derfor har vi besluttet at forlænge vores brugerundersøgelse med april måned. Brugerundersøgelsen bliver gennemført sammen med PR- og udviklingsudvalget og skal give os en tilfredshedsmåling på mange af de tilbud der er på Skovgården. Du kan besvare spørgeskemaet her på siden eller udfylde det i "Nyt fra Skovgården" og aflevere det i svarboksen i hallen, når vi åbner igen. Tak for hjælpen

Udfyld brugerundersøgelse