Nyhed

Shakespeare - Historien om verdens bedste historiefortæller

Foredrag v./ Rune Kühl Find ud af, hvorfor tilværelsen havde set anderledes ud for os alle sammen uden Shakespeare. Onsdag d. 4. november kl. 13.30 - 15.30 i Café Skovgården

Shakespeare – historien om verdens bedste historiefortæller

foredrag v/ Rune Kühl 

Onsdag d. 4. november kl. 13.30 – 15.30 i Café Skovgården

William Shakespeare skrev sine 37 skuespil for over 400 år siden, men de spilles stadig på alverdens scener og filmatiseres jævnligt. Alle ved, at det var ham, der sagde ”At være eller ikke være”. Men når vi siger, at ”når enden er god er alting godt”, eller ”der er mere mellem himmel og jord,” så er det også ham. Kun Bibelen citeres hyppigere.

Der er næppe den Hollywood-film, som ikke står i gæld til Shakespeare, for han har været med til at opfinde måden, vi fortæller historier på. Hør den dramatiske historie om Shakespeares liv og værk i renæssancens turbulente tidsalder. Find ud af, hvorfor tilværelsen havde set anderledes ud for os alle sammen uden Shakespeare – selv for dem, der ikke har set et eneste af hans skuespil.

Rune Kühl er lidenskabeligt engageret i kunst og kultur. Derfor holder han foredrag og producerer radioudsendelser om litteratur, teater, film og musik. Han er cand. phil. i litteraturvidenskab og arbejder til daglig på Copenhagen Business School.

Entré, kaffe/the og kage 50 kr. 

Billet købes i receptionen fra mandag d. 19. oktober kl. 10.00

Arrangementsudvalget

Arrangementet er støttet af Skovgårdens Venner

 

 

 

 

 

 

 

Foredrag om Shakespear