Nyhed

Familie- og Samfund Værløse

Modesyning og Basis-motion fra Familie- og Samfund hører nu til på Skovgården

Siden 1968 har Familie og Samfund tilbudt en lang række kurser og aktiviteter i Værløse -  men nu er det slut. I forbindelse med foreningens generalforsamling i april 2022 blev det enstemmigt besluttet at nedlægge foreningen, som gennem de mange år har stået for så mange gode aktiviteter drevet af engagerede frivillige. Skovgården har gennem årene haft et godt samarbejde med Familie og Samfund bl.a. har Skovgården stillet lokaler til rådighed om aftenen for Familie og Samfunds kurser, og Skovgården har fået lov til at hente undervisningskræfter gennem Familie og Samfund.

Med nedlæggelse af Familie og Samfund er der to hold, som ønsker at fortsætte men er blevet ”hjemløse” – et gymnastikhold og et sy hold. De bliver fra september 2022 etableret som hold under Skovgårdens aktiviteter. Det drejer sig om:

 

Modesyning

Vitta Sørensen er holdleder og holdet koster 600 kr. pr. sæson. Holdet bliver i første omgang et lukket hold, da deltagerne lige skal have mulighed for at falde tilrette i de nye rammer.

 

Basis-motion

Dorte Linneballe har allerede Basis-motion på Skovgården, men ændrer sit gamle Bevægelse & afspænding for damer fra Familie og Samfund til endnu et Basis-motionshold. Det hold er åbent. Således har Skovgården nu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Basis-motion 1, kl. 11 – 12

 

Basis-motion 2, kl. 12 – 13

 

 

 

                             Tilmelding til Basismotion er mulig.

 

 

Merete Harrig