Nyhed

Nyt til kreative brugere

Har du lyst til at være leverandør til Skovgårdens Gavebod?

Fra september måned ændrer Gaveboden på rammerne for salg af egne produktioner i butikken, og vi vil hermed benytte lejligheden til at invitere flere til at blive leverandør til butikken. Varerne kan være håndarbejde af enhver slags, lavet af kreative brugere/pensionister.

Du melder dig som leverandør, får tildelt et nummer og sammen med en af butikkens frivillige aftales, hvor meget plads, du har brug for. Herefter får du tildelt et passende område, hvor du selv er ansvarlig for, at varerne bliver præsenteret.

Som leverandør sørger du selv for at sætte pris og dit nummer på de enkelte varer, Der skal fortsat lægges 20% på prisen til Skovgårdens Venner.

Hvis leverandøren kan modtage MobilePay-betaling, skal mobilnr. stå på det tildelte område foruden navn. Der vil fortsat kunne betales kontant.

Som leverandør er du velkommen til undervejs at udskifte dine varer f.eks. til juleting eller påsketing.

I slutningen af hver sæson dvs. slut december og slut april afregnes med de frivillige i butikken, således at du får resultatet af dit salg fratrukket 20%, som går til Skovgårdens Venner.

 

Samtidig vil vi appellere til, at du som leverandør er med til at løfte opgaven med at passe Gaveboden – jo flere vi er, jo lettere bliver opgaven for alle

Har du spørgsmål til de nye rammer for Gaveboden, kan du henvende dig til Britta Ladegaard tlf. 26462466 eller Merete Harrig tlf. 72164621.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Merete Harrig