Nyhed

Temadag om fødder

En informativ dag med fokus på forebyggelse af fødder, herunder fodtøj, træning og pleje.

Onsdag d. 26. april i Café Skovgården Kl. 10.00 – 15.00

Du bruger dem hver eneste dag. De bringer dig derhen, hvor du vil, og alligevel tænker du nærmest aldrig på dem undtagen, når de brokker sig og gør ondt. De kører på autopilot, og du tager dem for givet.

Et gammelt kinesisk ordsprog siger: ”Har du ondt i dine fødder, da glemmer du alle andre bekymringer”. Føddernes tilstand betyder utrolig meget for din velvære og din sundhed. Kan du ikke gå, mister du frihed og bliver afhængig af andre.

Temadagen sætter fokus på forebyggelse af fødder herunder fodtøj, træning og pleje.

 

                        Program:

Kl. 10.00 – 12.00 Workshop med træning af fødder.

Oplæg og øvelser v/ Jette Hjulmand, Gotvedinstituttet.

Fødderne har stor betydning for din kropsholdning, og stærke og bevægelige fødder er vigtige for et godt fundament. Vi skal høre om den sunde fod og hvilke komplikationer, der kan opstå gennem livet. Vi skal arbejde praktisk med træningsøvelser for ben og fødder for at skabe opmærksomhed, styrke og balance.

Hav tøj på, som du kan bevæge dig i og de sko, som du bruger til hverdag.

 

Kl. 12.00 – 13.00 Frokostpause

 

Kl. 13.00 – 14.00 Vær god ved dine fødder – det betaler sig.

Oplæg v/ Anja Nicolajsen, statsautoriseret fodterapeut.

Gode råd til pasning og pleje af fødderne. Anja vil for tælle om diabetes og dermed vigtigheden af at passe på sine fødder. Afslutningsvis demonstrerer og vejle der hun i de forskellige egenskaber, som fodtøj fra New Feet tilbyder - en mulighed for at vælge de kor rekte sko til følsomme fødder.

 

Kl. 14.00 – 15.00 Kaffe, kage samt præsentation og salg af cremer, strømper og fodtøj fra New Feet.

 

Information om ”New Feet”

Mærket ”New Feet” er fodtøj, der er specielt egnet til mennesker med diabetes, gigt, følsomme fødder samt til dem, som ønsker at passe på deres fødder. Fodtøj fra ”New Feet” er udviklet i tæt samarbejde med professionelle behandlere, og giver en unik balance mellem kvalitet, komfort, stabilitet og tilbyder mulighed for individuel tilpasning. ”New Feet” sælges og lagerføres på www.omhu.dk.’

OBS - Ønsker du ikke at deltage i temadagen men er interesseret i sko fra New Feet, er du velkommen til at komme forbi caféen mellem kl. 14.00 – 15.00.

Pris 195 kr. for deltagelse i temadagen

Skovgårdens Venner støtter temadagen med 10.000 kr., som er ubrugte § 18-midler fra 2020.

Prisen inkluderer en inspirerende dag med ny viden, træning og pleje af dine fødder, goodiebag samt forplejning bestående af formiddagsforfriskning, frokost inkl. en drikkevare samt eftermiddagskaffe/the og kage. Du kan tilmelde dig arrangementet her 

 

Tilmelding

Du kan deltage, hvis du er efterlønsmodtager eller pensionist i Furesø Kommune.

Tilmelding foregår på en af følgende måder:  

  • Skovgårdens reception med kort eller kontanter
  • Online på Skovgårdens hjemmeside: skovgaarden.furesoe.dk

Sidste frist for tilmelding og betaling er tirsdag d. 11. april. Herefter er tilmeldingen bindende medmindre, at der er venteliste.

 

Temadagen er planlagt af

Marianne Alm, Gitte Thorsen,