Efter de seneste udmeldinger vedrørende coronavirus holder Skovgården foreløbig lukket. Alle aktiviteter og arrangementer er derfor også aflyst. Café Skovgården holder også lukket.

Coronavirus

Du kan holde dig opdateret om, hvordan vi forholder os til coronavirus i Furesø Kommune på furesoe.dk/corona

Gode ting til Skovloppen

Står du for at skulle flytte til noget mindre, så tænk på Skovloppen, når du rydder ud. Skal dit loft tømmes, så tænk på Skovloppen. Tænk altid på Skovloppen, før du kører på genbrugspladsen eller smider ud. Der smides meget ud, som stadig virker, og selvom du ikke selv har brug for det mere, så kunne andre måske få glæde af dine ting. Skovloppen overtager gerne det meste - bare ikke møbler. Vi har også mulighed for at hente.

Indtægten fra salget går ubeskåret til Skovgårdens Venner, som bl.a. støtter arrangementerne på Skovgården.

Henvendelse i Aktivitetsværkstedet tlf. 72 35 58 07

Idéer til nye aktiviteter søges

Skovgården er i den heldige situation, at vi har nogle ledige lokaletider fra det nye år - og det er vel at mærke i lokaler, som både indbyder til kreativ og fysisk udfoldelse og til spil og samtale. Derfor inviterer vi jer brugere til at byde ind med idéer og ønsker til indholdet - og byd bare ind og lad fantasien og idérigheden råde, så kan vi senere se, hvad der er muligt.

Hvis du selv har lyst til at stå for aktiviteten eller kender en, der kan, er det selvfølgelig også rigtigt spændende - og så vil der ikke være så langt fra idé til handling.

Kørestolsgruppen

Kan du lide at gå tur, være noget for andre og kan afsætte 2 timer onsdage mellem kl. 10.00 - 12.00, så er opgaven som skubber i Kørestolsgruppen måske noget for dig. I perioden maj - september mødes Kørestolsgruppen på Skovgården og går ud derfra til forskellige hyggelige steder i omegnen og nyder undervejs en tår kaffe.

De, som ikke længere kan gå så godt mere, bliver skubbet i kørestol af andre, som har en bedre fysik. Har du lyst og fysik til at skubbe en kørestol, så får du til gengæld en hyggelig oplevelse med godt samvær.

For mere information kan du kontakte Lene Ovesen tlf. 28 43 84 85 eller Hanne Gramgaard tlf. 61 60 22 25.

Flittige hænder

I "Flittige hænder" mødes de fredage kl. 10.00 - 12.00 og fremstiller salgsting til den årlige julestue, som ligger lørdagen før første søndag i advent. Hvis du har tid og lyst til et par kreative timer, er du meget velkommen til at møde op. Udover "arbejdet" er det altid meget hyggeligt, og snakken går omkring bordet om alverdens ting.

 

Skovloppen
Hvis du rydder op, så husk at Skovloppen kan bruge dine gode ting.
Del: