Billede Af Nyt Fra Skovgården

Læs Nyt fra Skovgården som pdf

Du kan også hente det samlede Nyt fra Skovgården, som en pdf

Siden sidst...

Med december bliver Skovgården traditionen tro pyntet i rødt og grønt, og vi kan se frem til nogle hyggelige uger med afholdelse af julefrokoster på de forskellige hold, og i den forbindelse er det som altid vigtigt at holde den gode afstand. Julestuen er i år blevet til et julesalg, som varer fra mandag d. 30. november til fredag d. 18. december. Læg vejen forbi, når du alligevel er på Skovgården. Overskuddet går som altid til Skovgårdens Venner og dermed til støtte af aktiviteter og arrangementer i huset.

De, der har købt billet til julefesten d. 2. december, kan se frem til en hyggelig og stemningsfuld eftermiddag. Er du mere til underholdning og julesjov, er det måske en idé at købe billet til Jan Schous juleshow d. 16. december – læs mere om arrangementet på bagsiden af bladet.

Jeg håber, at alle må nyde hinandens selskab på holdene, i værkstederne og i caféen, og at julestemningen må brede sige.

 

Her på tærsklen til 2021 vil jeg benytte lejligheden til at sige tak til alle, som har haft deres gang på Skovgården i løbet af 2020 – det være sig frivillige og brugere af huset. Tak for bidrag, tid og engagement – det er det, som skaber Skovgården. Også tak til Skovgårdens energiske medarbejdere, som fortsat brænder for at udvikle Skovgården til et fantastisk tilbud til Furesøs seniorer.

Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med frivillige såvel som medarbejdere i 2021 - forhåbentligt et år, hvor vi får corona bekæmpet. 

 

Lukkedage på Skovgården

Skovgården holder lukket fra torsdag d. 24. december til og med fredag d.1. januar.

Vi åbner igen mandag d. 4. januar.

  

Jeg vil hermed på egne og alle medarbejdernes vegne ønske alle Skovgårdens brugere en rigtig hyggelig december samt en glædelig jul og et godt nytår.

Merete Harrig

Leder

 

 

 

Billede Af Nyt Fra Skovgården

Nyt fra Skovgården

Hold dig orienteret om månedens arrangementer, aktiviteter samt menuoversigten fra Café Skovgården.

Del: