Billede Af Nyt Fra Skovgården

Læs Nyt fra Skovgården som pdf

Du kan også hente det samlede Nyt fra Skovgården, som en pdf.

Siden sidst...

Onsdag d. 9. december lukkede vi Skovgården ned for anden gang i 2020. Smittetallene var tårnhøje, men vi havde en lillebitte forhåbning om at åbne igen til januar, så derfor havde vi forberedt Nyt for Skovgården til januar, men det blev aldrig trykt. Nu skriver vi maj måned, forår, konstant lave smittetal, så derfor står du nu med det første blad i  hænderne i 2021.

Og hvad har medarbejderne så fået tiden til at gå med i de sidste knap fem måneder. Som alle andre skulle vi så vidt muligt arbejde hjemmefra eller være på skift i huset. Caféen måtte tilbyde take away, hvilket ca. 15 borgere har benyttet sig af dagligt eller et par gange om ugen. Den visiterede træning ved aktivitetsmedarbejderne Annette og Gitte har ligeledes fortsat uden pause.

I januar blev caféen malet og gulvet blev grundrenset, og i hallen blev der lagt klinker i de to vindfang, og indenfor den nærmeste  fremtid bliver tæpperne fjernet og udskiftet med nye måtter. Og så er der ryddet op i depoter og lokaler til den helt store guldmedalje.

For at imødegå de borgere i vaccinationsgruppe 2 og 3, som havde svært ved selv at booke tid til vaccination og klare transporten, blev det muligt for kommunerne at tilbyde såkaldte pop up vaccinationer i lokalområdet. I Furesø Kommune faldt lokalevalget på Skovgården. I perioden 17. februar – 6. april har der været afholdt seks vaccinationsdage. Medarbejderne på Skovgården har stået for al telefonkontakt til borgerne og sammen med to lokale læger, medarbejdere på rådhuset, rehabiliteringscentret, daghjemmet Lillevang og hjemmeplejen har vi gennemført de seks vaccinationsdage, således at ca. 300 borgere har fået to stik med vaccinen fra Pfizer.

Mange gode opgaver er blevet løftet i den forløbne tid, men alle medarbejderne samt undertegnet ser nu frem til, at Skovgården igen fyldes med glade brugere, aktiviteter og spisende gæster i caféen.

Velkommen tilbage i løbet af maj

Merete Harrig

Leder

 

 

 

 

Billede Af Nyt Fra Skovgården

Nyt fra Skovgården

Følg med i hvad der sker på Skovgården.

Del: