Billede Af Nyt Fra Skovgården

Læs Nyt fra Skovgården som pdf

Du kan også hente det samlede Nyt fra Skovgården, som en pdf.

Siden sidst...

Efter ca. otte måneder med mundbind blev mandag d. 14. juni en skelsættende dag på Skovgården og i det hele taget – det var nemlig slut med brug af mundbind på nær i enkelte situationer. Det var skønt! Smitten er på nuværende tidspunkt aftaget så meget, at vi kan se ind i et efterår med færre restriktioner. Vaccinationerne bevirker, at vi kan være samlet til holdaktiviteter og arrangementer næsten som tidligere. Er der deltagere som ikke er vaccineret skal vi være opmærksomme på afstanden og mulighed for brug af mundbind/visir. Vi vil derfor fortsat spørge ind til vaccination i forbindelse med arrangementer og aktiviteter.

Når vi i sensommeren igen begynder med onsdagsarrangementer, vender vi tilbage til den gamle form uden tilmelding og køb af kaffe m.m. ved disken. 

Aktiviteter og holdbetaling

Den første holdaktivitetssæson fra januar - april 2021 blev ikke afholdt grundet nedlukning, så nu kan vi se frem til tredje sæson fra september - december. Har du betalt for deltagelse på et hold i foråret, flytter vi din deltagelse og betaling til efteråret, således at du ikke skal foretage dig noget men blot møde op til dit hold til september. Hvis du enten ikke ønsker at gå til aktiviteten i efteråret eller både har betalt for første og tredje sæson, kan du få dine penge retur senest 1. oktober 2021.Der vil sikkert kommer andre spørgsmål til i forhold til holddeltagelse, men det løser vi hen ad vejen.

Har du endnu ikke tilmeldt dig holdaktiviteter i 2021 og ønsker det, kan du hente aktivitetsprogrammet og tilmelde dig i receptionen.

 

Velkommen til sommer på Skovgården

 

Merete Harrig

leder

 

 

 

Billede Af Nyt Fra Skovgården

Nyt fra Skovgården

Følg med i hvad der sker på Skovgården.

Del: