Siden sidst....

I skrivende stund er sommeren på sit højeste, hvilket også kan ses på det færre antal besøgende på Skovgården. Caféen har dog sine faste kunder, udendørsaktiviteterne er godt i gang og holdaktiviteter som f.eks. skak, bordtennis, whist og billard har valgt at prioritere en sommersæson fra maj - august. Sommeren igennem mødes Strik til nødhjælp hver tirsdag kl. 10 – 12 i tegne/maleværkstedet ligesom Flittige hænder mødes hver fredag i aktivitetsværkstedet kl. 10 – 12. Der er stor værdi i at mødes fast en gang om ugen året rundt. Samværet, hyggen og samtalen er uvurderlig – og især for den, som bor alene. Så skulle tiden falde lidt lang, er der et par muligheder for god adspredelse og dejligt samvær.

I uge 33 d. 15. – 19. august rejser en gruppe på 30 personer på Skovgårdens miniferie til Odder. Må de få mange dejlige oplevelser og selvfølgelig rigtig godt vejr.

PR- og udviklingsudvalget stopper

Medlemmerne af PR- og udviklingsudvalget har besluttet at nedlægge udvalget – en beslutning, som er modnet over en længere tid. Udvalget blev etableret i 2018 med det formål at styrke Skovgården i forhold til markedsføring og vækst. I 2018 - 21 stod udvalget bl.a. i spidsen for: Ny skiltning på Skovgårdens husmur, minidaghøjskole og en bustur rundt i kommunen for nye pensionister. Det blev også til et møde med Mathilde Powers, deltagelse i en besparelsesproces, som endte positivt ud for Skovgården samt et vælgermøde i efteråret 2021. Nu har vi valgt at slutte for at give plads til andre måder at fremme kendskab om og nye aktiviteter på Skovgården. Tak til Kaj, Ulla, Kåre, Tom, Aase og Trine for jeres tid, idéer og energi.

Dette nummer af Nyt fra Skovgården går over 2 måneder, hvorfor vi skriver 1. september og dermed start på en ny aktivitetssæson næste gang bladet udkommer.

Indtil da vil jeg ønske alle en rigtig dejlig sommer.

Merete Harrig

 

 

Del: