Billede Af Nyt Fra Skovgården

Nyt fra Skovgården

Følg med i hvad der sker på Skovgården. Find bladet nederst på siden.

Siden sidst....

Med april måned er vi på vej til at runde aktivitetsholdenes første sæson af. Endelig kunne vi gennemføre en sæson uden nedlukning vel vidende, at en del af os har været ramt af Corona i løbet af de sidste tre måneder med det resultat, at enkelte hold har været nødt til at holde pause. Vi håber, at vi snart kan lægge Coronaen bag os.

Når vi om en måned kommer til maj, holder mange af aktivitetsholdene en velfortjent pause, men det betyder dog ikke, at huset kommer til at ligge stille hen. Læs inde i bladet om aktivitetsmulighederne i løbet af sommermånederne.

Fra og med februar kunne arrangementsudvalget gennemføre deres program med rimelig tilslutning. I den forbindelse fik jeg denne besked fra Else Marie Pedersen, som deltog i arrangementet ”Sandheden om Nordkorea” onsdag d. 16. februar: ”Et enestående og underholdende foredrag med billeder, filmklip og information om et land, som vi ellers ikke har mulighed for at få noget at vide om”. Hermed en opfordring til også at deltage i onsdagsarrangementerne – her kan ligger mange gode oplevelser.

 

Sluttelig en stor velkomst til det spirende forår samt til alle, der vil have sin gang på Aktivitetscentret Skovgården i løbet af april.

Varme forårshilsner

Merete Harrig

 

 

Del: