Efter de seneste udmeldinger vedrørende coronavirus holder Skovgården foreløbig lukket. Alle aktiviteter og arrangementer er derfor også aflyst. Café Skovgården holder også lukket.

Coronavirus

Du kan holde dig opdateret om, hvordan vi forholder os til coronavirus i Furesø Kommune på furesoe.dk/corona

Den bedste information om centret får du ved at deltage i et informationsmøde den første mandag i måneden kl. 11 med mødested i Café Skovgården. Her informerer centrets leder samt en frivillig bruger om aktivitetscentrets forskellige tilbud, og der vil efterfølgende være mulighed for en rundvisning. Vi begynder med en kop kaffe i Caféen og slutter af med en øl/vand samt en god snak. Det kræver ikke tilmelding for at deltage.

Der afholdes informationsmøde fra september til og med april.  

Vurderer du, at det vil være bedre for dig eller sin pårørende med en individuel information om Skovgårdens tilbud, kan du kontakte en aktivitetsmedarbejder på tlf. 72 35 58 07.

”Nyt fra Skovgården” er Skovgårdens månedsblad, hvor der kan læses om månedens aktiviteter, arrangementer og Caféens menu. ”Nyt fra Skovgården” og Skovgårdens aktivitetsprogram kan fås i Skovgårdens reception eller på hjemmesiden.

Del: