En lille hilsen fra Skovgårdens Venner

Det er en mærkelig tid vi lever i for tiden. Men det bliver godt igen.
Der er lys for enden af tunnelen. Det er forår. Fuglene fløjter. Solen skinner og snart er vi alle forhåbentlig vaccineret. Det går den rigtige vej.

Danmark er ved at åbne igen og snart kan Skovgården igen summe af liv, sang, aktiviteter og fester.
Vi har meget til gode, ikke mindst en generalforsamling i Skovgård-ens Venner, som på grund af forsamlingsloftet ikke kunne afholdes i marts. Vi satser meget på, at det bliver i september, med lagkage og underholdning, som vi plejer.

Hvis du endnu ikke har fået betalt kontingentet for Skovgårdens Venner, kan du henvende dig i Skovgårdens reception. Betaling helst med kort.
Du har også mulighed for at overføre penge via netbank til Nordea på:
Reg.nr. 2310 kontonr. 7559918134. HUSK at anføre dit navn, hvis du indbetaler via netbank.

Et medlemskab af Skovgårdens Venner er med til at give større økonomisk mulighed for at øge kvaliteten og kvantiteten af aktiviteter, udflugter og arrangementer.  

 

Vi glæder os til at kunne være sammen igen. Men indtil da, pas på jer selv og hinanden.

Dorte Baden

 

 

HUSK!!

Jo flere medlemmer vi er, jo mere har vi at gøre godt med. Så spørg naboen, vennerne, deltagere på aktivitetsholdene eller andre om de har lyst til at være med. Fortæl dem om Skovgården, eller fortæl dem om rundvisningen på Skovgården, den første mandag i hver måned kl. 11.

Vi er 263 medlemmer, men vi vil rigtig gerne have flere medlemmer, måske kender du nogen, som har lyst til at støtte Skovgårdens Venner med et årligt kontingent 150 kr. / 250 kr. for par.

                                                                                        

Bestyrelsen Skovgårdens Venner

 

Ny Bestyrelse Oktober 2020
Den nye bestyrelse for Skovgårdens Venner
Del: