Efter de seneste udmeldinger vedrørende coronavirus holder Skovgården foreløbig lukket. Alle aktiviteter og arrangementer er derfor også aflyst. Café Skovgården holder også lukket.

Coronavirus

Du kan holde dig opdateret om, hvordan vi forholder os til coronavirus i Furesø Kommune på furesoe.dk/corona

- er du også medlem?

Med et medlemskab af Skovgårdens Venner bidrager du til, at Skovgården kan tilbyde eftermiddagsarrangementer med forskelligt interessant indhold, fester med iørefaldende musik og betaling af bussen, så vi kan tilbyde oplevelsesrige udflugter. De enkelte hold og grupper kan søge støtte til givende oplevelser og værktøj/redskaber. Et medlemskab kan også medføre, at du vil få et større tilhørsforhold til centret, til aktiviteterne og til de øvrige brugere af Skovgården. Kort sagt - på et eller andet tidspunkt giver Skovgårdens  Venner tilskud til noget, der også kommer dig til gode.

Der er på nuværende tidspunkt ca. 300 medlemmer - men 500 medlemmer vil give endnu flere muligheder. Dette mål kan hjælpes på vej, hvis hvert nuværende medlem vil fungere som ambassadør for støtteforeningen og på den måde skaffe et nyt medlem hver.

Kontingentet er beskedent - 150 kr. / 250 kr. for ægtepar årligt

Tilmelding kan ske enten i Receptionen eller helst via netbank, direkte til Nordea,

reg. nr. 2310 kontonr. 7559918134. Husk at anføre dit navn på indbetalingen

Skovgårdens Venner Bestyrelse
Skovgårdens Venners bestyrelse
Del: