Efter de seneste udmeldinger vedrørende coronavirus holder Skovgården foreløbig lukket. Alle aktiviteter og arrangementer er derfor også aflyst. Café Skovgården holder også lukket.

Coronavirus

Du kan holde dig opdateret om, hvordan vi forholder os til coronavirus i Furesø Kommune på furesoe.dk/corona

Skovloppen

Vi har vores egen genbrugsbutik, ”Skovloppen”, som ligger i kælderen og har åbent fra mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 11.00 - 13.00 fra september til og med april. Du er altid velkommen til at komme forbi indimellem og gå en runde i butikken, måske gør du et fund.

Vi vil altid gerne modtage flere ting. Skal du flytte fra hus til noget mindre, har tømt loftet eller har ryddet op og derefter står med nogle ting, der er for gode til at smide ud, så tænk på ”Skovloppen”. Vi kan desværre ikke modtage møbler, da de fylder for meget.

Vi modtager ting til ”Skovloppen” i åbningstiden kl. 8.30 – 16.00. De kan afleveres i Receptionen eller i Aktivitetsværkstedet.

 

Gaveboden

Mangler du en lille gave, er du måske heldig at finde den i Skovgårdens Gavebod. Her sælges brugerfremstillede ting såsom strik, keramik og glas.

Der sælges også pænere genbrugsting fra ”Skovloppen”. Er du bruger af Skovgården, kan du sælge dine kreationer for en aftalt pris, hvor der lægges 20 % oveni prisen. Disse penge går til ”Skovgårdens Venner”. På den måde er du også med til at støtte huset. 

Butikken har åbent mandag – torsdag kl. 11.00 – 13.00 fra september til og med april. 

Skovloppen (1)
Skovloppen
Gaveboden
Gaveboden
Del: