Menu
Dagens ret
Dagens ret | |
---|---|
Mandag den 4. november | Kødboller m/ kartofler, stuvet selleri, dampede bønner |
Tirsdag den 5. november | Gule ærter m/ kogt flæsk, rugbrød, sennep |
Onsdag den 6. november | Stegt kalkun, paprikasovs, ris broccoli |
Torsdag den 7. november | Stegt sejfilet m/ kartofler, persillesovs, dampet grønsagsmix |
Fredag den 8. november | Stegt and m/ hvide og brune kartofler, brun sovs, asier, gelé |
Dagens ret | |
---|---|
Mandag den 11. november | Gullasch m/ urtemos, rødbeder |
Tirsdag den 12. november | Brunkål m/ røget flæsk, rugbrød, smør, sennep |
Onsdag den 13. november | Græske frikadeller m/ kartofler, brun sovs, tzatziki |
Torsdag den 14. november | Fyldte rødspætter m/ kartofler, dildsovs, dampet blomkål |
Fredag den 15. november | Kogt skinke m/ spinat-flødekartofler, sennep |
Dagens ret | |
---|---|
Mandag den 18. november | Karryret m/ ris, broccoli |
Tirsdag den 19. november | Krebinetter m/ kartofler, stuvet rosenkål |
Onsdag den 20. november | Revelsben m/ kartoffelbåde, BBQ sovs, coleslaw salat |
Torsdag den 21. november | Fiskefrikadeller m/ kartofler, varm remouladesovs, dampede gulerødder |
Fredag den 22. november | Hjerter i flødesovs m/ kartoffelmos, asier |
Dagens ret | |
---|---|
Mandag den 25. november | Svensk pølseret m/ rugbrød, purløg |
Tirsdag den 26. november | Koteletter m/ bulgur, karrysovs, ærter |
Onsdag den 27. november | Millionbøf m/ kartoffelmos, rødbeder |
Torsdag den 28. november | Hellefisk i grønsagsfad m/ kartofler |
Fredag den 29. november | Frikadeller m/ kartofler, stuvet hvidkål, bagte gulerødder |