Skovgården

Velkommen til Aktivitets- og Forebyggelsescentret Skovgården

Centret har åbent mandag - torsdag kl. 8.30 – 16.00, fredag kl. 8.30 – 15.00. Café Skovgårdens åbningstid er kl. 8.30 – 15.00, og her er der som det eneste sted på centret fortsat krav om coronapas.

Vi skal stadig være opmærksomme på at holde afstand til hinanden, men ved vi, at alle er vaccinerede, kan vi undlade at holde afstand. Derfor vil vi fortsat spørge ind til vaccination i forhold til deltagelse på hold eller til et arrangement. Det skal være muligt, at ikke-vaccinerede kan deltage i aktiviteter på Skovgården. Derfor må alle hjælpe med til, at der holdes afstand, når der er en deltager på et hold eller til et arrangement, som ikke er vaccineret. Deltageren kan også vælge at bruge visir eller mundbind.

Alle fortsat være opmærksomme på god håndhygiejne.

Holdoversigt

Aktivitetsprogrammet for 2021 indeholder en bred palette af spændende aktivitetshold for Furesø kommunes pensionister og efterlønsmodtagere. Både nye…

Samværsgrupper

Medarbejderne i Aktivitetsværkstedet tilbyder hyggeligt samvær og kreative aktiviteter. Kontakt 7235 5807, hvis du ønsker at tilmelde dig.

Herreklubben

I forbindelse med den landsdækkende kampagne i april 2016 "Danmark spiser sammen", blev der taget initiativ til at afholde en herrefrokost på Skovgård…

Samlet aktivitetsprogram 2021

Du kan læse det samlede aktivitetsprogram som pdf

Billede Af Nyt Fra Skovgården

Nyt fra Skovgården

Følg med i hvad der sker på Skovgården.

Skovgården Udendørs Gymnastik

Kontakt

Aktivitetscenteret Skovgården

Skovgården 1
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5800

Del: