Lidt om vores nye hjemmeside fra Furesø kommunikation

I marts 2019 fik Furesø Kommune ny hjemmeside og i december 2019 skiftede alle inden for Furesø Kommune til den nye platform. Herunder også Skovgaarden.furesoe.dk. Udover at hjemmesiderne har fået et opdateret design lever de også op til den gældende lov-givning om webtilgængelighed, som offentlige hjemmesider skal le-ve op til. Det betyder, at hjemmesiderne kan tilgås af alle og fra alle enheder, computer, mobil og tablet. Det betyder også, at hjemmesi-den kan læses op med en skræmlæser, og at skrift og farver er til-passet synshandicappede.

Vi sætter pris på jeres feedback og tilpasser selvfølgelig vores nye hjemmeside løbende.

Fra Skovgårdens side er vi glade for den nye hjemmeside, men har fået mange henvendelser på om Aktivitetsprogrammet og Nyt fra Skovgården kunne ligge på hjemmesiden i deres fulde form - det gør de nu.

Nyt fra Skovgården

Hold dig orienteret om månedens arrangementer, aktiviteter samt menuoversigten fra Café Skovgården.

Skovgården Udendørs Gymnastik

Holdoversigt

Aktivitetsprogrammet for 2020 indeholder en bred palette af spændende aktivitetshold for Furesø kommunes pensionister og efterlønsmodtagere. Både nye…

Samværsgrupper

Medarbejderne i Aktivitetsværkstedet tilbyder hyggeligt samvær og kreative aktiviteter. Kontakt 7235 5807, hvis du ønsker at tilmelde dig.

Herreklubben

I forbindelse med den landsdækkende kampagne i april 2016 "Danmark spiser sammen", blev der taget initiativ til at afholde en herrefrokost på Skovgård…

Samlet aktivitetsprogram 2020

Du kan læse det samlede aktivitetsprogram som pdf

Kontakt

Aktivitetscenteret Skovgården

Skovgården 1
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5757

Del: