Nyt Fra Skovgården Kopi
Følg med i hvad der sker på Skovgården - Læs bladet.

IT-hyggestue

Synes du, at det er svært at finde ud af netbank, e-boks, borger.dk og andre elektroniske løsninger? Føler du dig usikker ved at sende e-mail eller gå på opdagelse på internettet? Vil du gerne udveksle idéer om, hvordan man kan få fornøjelse af sin pc, iPad eller Smartphone? Så er holdet noget for dig.
I hyggestuen hjælper vi hinanden med de forskellige daglige IT-opgaver, naturligvis med assistance fra en eller flere af vores vejledere.
Vi stiller både pc'er, printer og netværksadgang til din rådighed. Og hvis du skulle få lyst til at låne en iPad med hjem, så finder vi nok også ud af det. Vi hjælper dig med det nødvendige.

 • EDB-banden

  Vi er en gruppe af frivillige seniorer, der synes, at IT er spændende. I datalokalet har vi 8 PC'er med Windows 10 og diverse printere. Vi har trådløst internet (wifi) til din medbragte PC, IPad/tablet eller smartphone.

  Vi har 3 typer IT-vejledning:

  1. Ugentlig vejledning:

  Måske vil du gerne have mere styr på din PC, iPad/tablet eller iPhone/smartphone?Du får vejledning 50 minutter om ugen. Der er 1 eller 2 brugere pr. vejleder. Vi tager udgangspunkt i dine behov - din bank, e-mail, billeder, tekst, apps, Facebook, internetkøb eller andet. Vi vejleder meget gerne i e-boks og andre offentlige sider.

  Tid: mandag - torsdag mellem 9.00 og 13.50

   

  2. Starthjælp til iPad - eller anden tablet:

  Et kort kursus på 1 time om ugen i 3 uger. For dig, der overvejer at anskaffe eller lige har fået en iPad eller anden tablet. For dig, der trænger til et skub for at få mere ud af din iPad eller anden tablet. Du kan låne en iPad af os eller selv medbringe en iPad/tablet.

  Tid: Efter aftale - du bliver kontaktet pr. telefon. Pris: Gratis. 

  Se gerne mere på vores hjemmeside: edb-banden.dk

  Får du lyst til mere, er du velkommen til vores ugentlige vejledning, hvor vi har iPads til låns så lang tid, du går på holdet.

   

  3. Digitalt foto

  EDB-banden gennemfører hold i digitalt foto, hvor der er mulighed for at drøfte både fotografering, overførsel af billeder og billedbehandling med kamera, iPhone og iPad.

  Tid: Onsdag kl. 12.00 - 13.50.

  Holdleder: Mogens Lind, tlf. 2278 9823
  Medhjælpere: Tove Granau, sekretær, tlf. 2330 4163.
  Mandage, tirsdage, onsdage og torsdage fra kl. 9.00 - 13.50.    Hold 10: 2/1 - 30/4.       Hold 3310: 1/9 - 17/12

  Lokale: EDB-lokalet, Lille Skolen

  Pris pr. sæson: 200 kr. incl. driftsomkostninger

EDB Banden
Personlig hjælp til PC'er eller iPad
Del: