Skovgården har to butikker, som begge varetages af frivillige. Overskuddet af butikkernes salg går til Skovgårdens Venner og dermed til aktiviteter og arrangementer på Skovgården.

For begge butikker gælder det, at der er brug for frivillige kræfter til at varetage salg og praktiske opgaver i deres åbningstid. Er du interesseret, kan du henvende dig i den enkelte butik eller i receptionen.

 

Gaveboden og Skovloppen har åbent mandag - torsdag kl. 11.00 – 13.00

 

Skovloppen

Skovgården har sin egen genbrugsbutik Skovloppen, som ligger i kælderen, men der sælges også genbrugsting i Gaveboden, da vi samarbejder. Du kan finde gode loppefund indenfor f.eks. beklædning, brugsting, køkkentøj og bøger.  Besøg butikken jævnligt, når du alligevel er på Skovgården - måske gør du et fund!

Vi vil altid gerne modtage ting og sager – dog ikke møbler. Skal du flytte, rydde op på loftet eller i skuffer og skabe og står med ting, der er for gode til at smide ud, så tænk på Skovloppen!

Tingene kan afleveres direkte i Skovloppen i butikkens åbningstid alternativt i Skovgårdens reception eller i aktivitetsværkstedet i tidsrummet kl. 8.30 – 16.00.

Gaveboden

Mangler du en lille værtinde gave, lune, hjemmestrikkede strømper til svigersønnen eller en nyttig ting til dig selv, så er du måske heldig at finde det i Skovgårdens Gavebod. Her sælges brugerfremstillede ting såsom strik, keramik, sy arbejder og ting i træ. Der sælges også pæne genbrugsting fra Skovloppen. Kreative pensionister og brugere af Skovgården kan sælge deres kreationer i Gaveboden for priser, som de selv fastsætter. Der lægges herefter 20% på prisen, som går til Skovgårdens Venner. Du kan henvende dig i butikken, hvis du ønsker at være leverandør.

 

Loppen1
Udpluk fra Skovloppen
Gaveboden (2)
Udpluk fra Gaveboden
Del: