Flextur

Flextur er en kørselsordning for alle. Flextur er et alternativ til busser eller kørsel med taxa. Kørslen foregår fra adresse til adresse, du behøver altså ikke at gå til et stoppested for at blive hentet/kørt hjem. Flextursordningen koordineres typisk med andre borgere. Det betyder, at der godt kan være flere med i vognen, og dermed vil du have lidt længere transporttid. Til gengæld er prisen lavere end ved almindelig taxakørsel. Det koster 24 kr. for de første 10 km kørsel. Ekstra km koster 6 kr. pr. km.

Da Flextur er åben for alle, skal du ikke visiteres af kommunen. Du kan kontakte Flextrafik kundecenter tlf. 7026 2727 for bestilling eller for yderligere information.

Kørselsordning Skovgården

Ved henvendelse i Aktivitetsværkstedet på Skovgården kan du blive visiteret til Furesø Kommunes kørselsordning, hvis du grundet fysisk eller psykisk årsag ikke har mulighed for at transportere dig. Det er Harbirks Bustrafik, som står for kørslen. Der er en månedsvis egenbetaling på 517 kr. (pr. 1. januar 2023). For det beløb kan du køre til og fra Skovgården på alle hverdage og til særarrangementer.

Du kan få flere oplysninger ved at kontakte Aktivitetsværkstedet tlf. 7235 5807

Kørselsordning Skovgården
Del: