Delvis åbning af Skovgården

Tirsdag d. 26. maj 2020 åbner Café Skovgården i tidsrummet 9.30 – 14.00. Der må kun være 10 personer i caféen ad gangen. Du skal derfor reservere bord dagen før fra kl. 9.00 – 12.00 på tlf. 7235 5806.

Receptionen vil også være åben i tidsrummet kl. 10.00 – 13.00.

Vi arbejder på at kunne åbne aktiviteter og samlinger for mindre grupper. Herom kommer der mere i Nyt fra Skovgården, der udkommer 1. juni. Herefter vil aktiviteterne tage til i takt med, at retningslinjerne tillader det.

Vigtigt!! Når du igen besøger Skovgården er det meget vigtigt, at du hver dag overholder reglerne om afstand, og at du er flittig til at spritte hænder.

Det er vigtigt både for dig selv og andre

Coronavirus

Du kan holde dig opdateret om, hvordan vi forholder os til coronavirus i Furesø Kommune på furesoe.dk/corona

Herreklubben

Herreklubben drives af to frivillige herrer: Kaj Nissen, tlf. 3036 1106, Mogens Kjærulff, tlf. 4448 5884 og Jens Hermansen, tlf. 2173 1503. Siden opstart er der kommet flere aktiviteter til i Herreklubben. Den første aktivitet i det nye år er et årsmøde, hvor programmet bl.a. giver deltagerne mulighed for at komme med idéer til det kommende års ture. Der planlægges 2-3 ture med forskelligt indhold, hvor udgangspunktet altid er transport i private biler. Turene er til rimelige priser og dette især, fordi Herreklubben søger og får støtte af Skovgårdens Venner. Derudover afholdes en herrefrokost på Skovgården i løbet af efteråret.

Der er løbende kommet nye til, som på den måde har stiftet bekendtskab med Skovgården som et værdifuldt tilbud. Hvis du vil vide mere om Herreklubben, kan du kontakte en af de frivillige i Herreklubben. Har du lyst til at deltage i en af turene eller en frokost kan du læse om arrangementerne i Nyt fra Skovgården. Det er også muligt at komme på Herreklubbens mailliste, hvor du modtager oplysninger om kommende arrangementer. Du kan kontakte Skovgårdens Reception på tlf. 7235 5801 eller skrive til Skovgårdens mail skovgaarden@furesoe.dk, hvis du vil skrives på maillisten.

Herreklubben
Del: