Herreklubben

Herreklubben drives af fire frivillige: Kaj Nissen tlf. 3036 1106, Mogens Kjærulff tlf. 4448 5884, Steffen Thuebæk, tlf. 4094 7707 og Peter Scheller, tlf. 2126 2717. Siden opstart har de årlige aktiviteter i Herreklubben udviklet sig til også at bestå af et årsmøde, hvor programmet bl.a. giver deltagerne mulighed for at komme med idéer til det kommende års ture. Der planlægges to - tre ture med forskelligt indhold, hvor udgangspunktet altid er transport i private biler.

Turene er til rimelige priser og dette især, fordi Herreklubben søger og gerne får støtte af Skovgårdens Venner. Derudover afholdes en herrefrokost på Skovgården i løbet af efteråret.

Der er løbende kommet nye til, som på den måde har stiftet bekendtskab med Skovgården som et værdifuldt tilbud. Hvis du vil vide mere om Herreklubben, kan du kontakte en af de ovenstående frivillige i Herreklubben. Har du lyst til at deltage i en af turene eller en frokost kan du læse om arrangementerne i ”Nyt fra Skovgården”. Det er også muligt at komme på Herreklubbens mailliste, hvor du modtager oplysninger om kommende arrangementer.

Du kan kontakte Skovgårdens reception på tlf.7216 5427 eller skrive til Skovgårdens mail skovgaarden@furesoe.dk, hvis du vil skrives på maillisten.

 

Herreklubben (1)
Dejligt samvær i Herreklubben
Nyt Fra Skovgården Kopi
Følg med i hvad der sker på Skovgården - Læs bladet.

 

 

 

Del: