Banko tirsdag kl. 13.00 – 14.00    

Ønsker du at træne de små grå og har lyst til samvær med andre, så mød op til bankospil. Vi samles i aktivitetsværkstedet og spiller fire spil, en plade koster 15 kr., og så sluttes der af med at gå i caféen og drikke kaffe. Ønsker du at deltage, skal du tilmelde dig i aktivitetsværkstedet.

Aktivitetsansvarlig: Lilli Mathiasen (frivillig)

 

Strik til nødhjælp Tirsdag kl. 10.00 - 12.00

Vi mødes i tegne/maleværkstedet, hvor vi strikker og hækler tæpper, huer, trøjer, veste m.m. i lange baner til hjemløse, der har behov for noget varmt. Samtidig hygger vi os med snak, kaffe og kakao. Vi strikker af  garn, som vi har fået fra gavmilde givere. Kom og vær med. 

Har du garn i overskud, modtager vi det meget gerne. 

 

Flittige hænder Fredag kl. 10.00 – 12.00

I ”Flittige hænder” mødes vi og fremstiller ting, der kan sælges på den årlige julestue. Det drejer sig om julepynt og håndarbejder af forskellig art. Hvis du har tid og lyst til at være med, er du meget velkommen til at møde op. Vi har en del mapper med opskrifter og forslag til julepynt, så du selv kan finde noget, du har lyst til at lave - materialerne bliver betalt herfra. Udover ”arbejdet” har vi det altid meget hyggeligt, og snakken går omkring bordet om alverdens ting.

Så er du fiks på fingrene, og har du sammen med andre lyst til at fremstille salgsting til Skovgårdens julestue, så er du meget velkommen i gruppen. Der er altid brug for flere. 

Aktivitetsansvarlige: Marianne Alm

 

Fredagstræf fredag kl. 13.00 – 14.45

Sammen runder vi ugen af med en hyggelig snak og evt. fælles aktivitet - alt efter humør, lyst, vind og vejr. Aktiviteten kan f.eks. være oplæsning, diverse spil, en lille gåtur, en quiz, en debat om ugens hændelser osv. Vi slutter af i caféen, hvor du har mulighed for at købe kaffe eller andet. Kort sagt, Fredagstræf byder på lidt af hvert, men et er sikkert, der er altid hygge og godt socialt samvær.

Når der er Fredagscafé, deltager vi i den. 

Aktivitetsansvarlig: Gitte Thorsen

 

Lystfiskeri

Kan du lide at fiske og har lyst til at gøre det sammen med andre? Så er vi en lille nystartet gruppe med interesse for lystfiskeri, der har planer om at tage på fisketur, når lejlighed byder til sig.

Du skal selv sørge for fiskeudstyr, og vi aftaler for hver gang de praktiske detaljer. Ved interesse kan du sende besked til Peter Kronborg på flg. mail: peterkronborgn@gmail.com

 

 

 

 

Flittige Hænder
Lidt af produktionen fra Flittige hænder - der er altid plads til flere deltagere.
Del: