Skovgården er åbent som normalt, og du kan derfor også besøge os i Café Skovgården.

Aktivitetshold i det fri er også i gang.

Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer om 2-meters afstand og sprit, vær derfor med til at pas godt på dig selv og hinanden. 

Coronavirus

Du kan holde dig opdateret om, hvordan vi forholder os til coronavirus i Furesø Kommune på furesoe.dk/corona

 • De glade gutter

  "De glade gutter" er et musikhold for alle, der kan spille et instrument. Formålet er at få udøvet sin musikalske kunnen sammen med andre glade amatører. Repertoiret er bredt med viser og melodier fra fortid og nutid, men fælles for al musikken er, at man bliver glad og i godt humør. "De glade gutter" optræder gerne på Skovgården, og er bl.a. fast husorkester en gang om måneden til "Søndagshygge.

  Holdleder: Palle Gliese
  Onsdage fra kl. 13.00 - 16.00.   Hold 15: 8/1 - 27/5.     Hold 3315: 2/9 - 16/12.

  Lokale: Kælderen,  Skovgården 2

  Pris pr. sæson: 175 kr. hold 15

  Pris pr. sæson: 150 kr. hold 3315

 • Skovgårdens kor

  Savner du at synge og synge sammen med andre?

  I Skovgårdens kor vil vi dyrke sangglæden. Vi vil synge skønne danske, nordiske, engelske sange og viser både rytmiske og klassiske. Korprøverne vil altid starte med opvarmning af krop og stemme. Vi vil hver gang træne lidt noder, derefter øver vi på et repertoire, som vi kan glæde andre med på Skovgården. Midt i korprøven vil der være en pause, hvor vi kan smøre ganen og få talt med hinanden. Der er ingen specielle krav til din stemme, alle er velkomne. Korleder er Eja Scharling med mange års erfaring med kor og sang.

   

  Torsdage fra kl. 10.00 - 12.00.    Hold 24: 9/1 - 30/4       Hold 3324: 3/9 - 17/12

  Holdleder: Eja Scharling, tlf. 5043 3938

  Mail: eja.scharling@gmail.com

  Lokale: Gymnastiksalen 1. sal 

  Deltagere: Max. 30

  Pris pr. sæson: 300 kr.

 • Skovgårdens orkester

  I Skovgårdens orkester er alle instrumenter velkomne, og du behøver ikke være en ørn til noder - gehør kan også bruges. For øjeblikket har vi violin, blokfløjte, harmonika, klarinet, obo, cello og klaver. Alle instrumenter er velkomne - vi vil grene være så mange som muligt (dog kun ét klaver). Vi spiller den musik, der kan lade sig gøre med de forhåndenværende deltagere: Mest underholdningsmusik. danske sange, men også enkelte klassiske numre. Musikdirigenten Mike Choelewa er klassisk musiker fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

  Holdleder: Mike Choelewa

  Mandage fra d. 2/3 - 27/4 hold 21 og fra d. 7/9 - 21/12.

  Lokale: Skovgården II, kælderen

  Deltagere: Max. 20

  Pris pr. sæson 300 kr.

   

   

   

   

   

 • skovgårdens orkester

  Skovgårdens musikpædagog gik på pension 1. juni 2019. Vi er derfor i gang med at finde en afløser til Skovgårdens orkester. Vi arbejder på at kunne tilbyde aktivitetshold i orkester fra januar 2020. Så snart vi har en afklaring, bliver det offentliggjort i Nyt fra Skovgården. De, som var tilmeldt orkester i foråret 2019, vil blive personligt kontaktet.

Skovgårdens Orkester
Ny orkesterleder er fundet - vil du være med
Del: