Billede Af Nyt Fra Skovgården

Nyt fra Skovgården

Hold dig orienteret om månedens arrangementer, aktiviteter samt menuoversigten fra Café Skovgården.

Arrangementer på Skovgården

Café Skovgården er rammen om fester, foredrag og sammenkomster af forskellig art. Bag de fleste arrangementer står Skovgårdens Arrangementsudvalg. Har du forslag til emner og foredragsholdere kan du maile til skovgaarden@furesoe.dk eller lægge dit forslag i Arrangementsudvalgets boks ved Receptionen. Alle arrangementer annonceres i "Nyt fra Skovgården". Langt de fleste arrangementer er støttet af Skovgårdens Venner.

    

Eftermiddagsarrangementer

Flere gange om måneden er der mulighed for at deltage i arrangementer. Det kan være foredrag af kendte og mindre kendte foredragsholdere med forskellige relevante og interessante temaer, modeopvisning samt sang og musikunderholdning. 

Eftermiddagsarrangementerne foregår som udgangspunkt på onsdage kl. 13.30 - 15.30 og entréen er 25 kr. Arrangementerne bliver altid annonceret i vores månedsblad "Nyt fra Skovgården".

 

Fester

Flere gange om året holder vi fest i Caféen, der som regel foregår i tidsrummet kl. 11.30 - 15.30. Der er plads til 80 deltagere, hvorfor der altid er tilmelding, hvor du samtidig her mulighed for at vælge bord og plads. Der kan kun købes 2 billetter pr. person. Fester byder på en lækker middag samt god, festlig underholdning.

 

Udflugter

Hvert år arrangeres heldagsudflugter med bus. Udflugterne har altid et planlagt mål i et bestemt område, som regel på Sjælland, hvor vi besøger en attraktion, finder et godt sted at spise og noget smuk og dejlig natur at kigge på eller gå rundt i. Prisen for en udflugt ligger omkring 250 kr. ekskl. drikkevarer

 

Søndagshygge

Den 2. søndag i måneden fra september til april arrangerer en gruppe frivillige en hyggelig eftermiddag med et let måltid, musikalsk underholdning, amerikansk lotteri og banko. Der er fri entré, dog skal du i disse coronatider tilmelde dig i receptionen.

 

Kunst

I Café Skovgården er der varierende udsmykning på væggene. Forskellige udstillere - amatører/professionelle - udstiller i caféen, ligesom Skovgårdens tegne/male hold en gang årligt får mulighed for at vise deres billeder frem til glæde for husets brugere. Har du forslag til en udstiller, eller ønsker du selv at udstille, kan du henvende dig til Merete Harrig tlf. 7216 4621, som formidler din henvendelse videre til Jeanne Rungby, frivillig og ansvarlig for udstillingerne. 

 

 

 

Arrangementer På Skovgården
Sommerfest på Skovgården
Kommende arrangmenter
EDB Banden
Nyhed

Status holdtilmelding 2020

Pæn deltagelse i forbindelse med holdtilmelding 2021

Julekonkurrence
Nyhed

Julekonkurrence

Gæt hvor mange pebernødder der er i glasset.

Matilde Powers
Nyhed

Julehilsen fra Matilde Powers

Julehilsen til alle Skovgårdens brugere fra Matilde Powers. Formand for Udvalget for sociale forhold, sundhed og et godt seniorliv.

Juledekorationer (1)
Nyhed

Julesalg på Skovgården

Skovgårdens traditionsrige julestue er i år afløst af julesalg i hele december måned, frem til fredag d. 18. december.

Trine Gadeberg Julekoncert
Nyhed

Julefest

Vi fejrer december og den forestående jul med et festligt julearrangement med julefrokost, lotteri og julens melodier ved Mogens Balslev som akkompagn…

Skovtrim Frivillig Instruktør
Nyhed

Frivillig instruktør til SkovTrim

Vi mangler en frivillig instruktør til at varetage opgaven Tirsdage kl.13.00 – 16.00

Samspil
Nyhed

Samspil – NYT HOLD

Grib dit instrument og kom med på holdet for samspil.

Sløjd
Nyhed

Sløjd – NYT HOLD

Træsløjd på hobbyplan

Skovtrim
Nyhed

Ledige pladser i SkovTrim

Træn en gang om ugen i Skovgårdens eget motionsrum

Min Livshistorie
Nyhed

Skriv din livshistorie

At skrive din livshistorie er til stor glæde for både dig selv og dine efterkommere.

Nyhed

Resultat af spørgeskemaundersøgelsen

I marts 2020 var der mulighed for at deltage i en brugerundersøgelse om Skovgården. Her kan du læse lidt om resultatet af spørgeskemaundersøgelsen.

Tirsdagsbanko
Nyhed

Tirsdagsbanko

Ønsker du at deltage i Tirsdagsbanko, skal du tilmelde dig i Aktivitetsværkstedet senest fredagen inden. Vi spiller fra kl. 13.15 - 14.15.

Samværsgrupper
Nyhed

Samværsgrupper

Er du interesseret i at mødes over en kop kaffe og en hyggesnak, så åbner vi op for små samværsgrupper.

Kontakt

Aktivitetscenteret Skovgården

Skovgården 1
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5800

Del: