Skovgården

Skovgården genåbner stille og roligt

Skovgårdens udendørs hold som cykelhold, gå-hold, petanque samt udendørs motionshold er nu i gang. Fra onsdag d. 21. april åbner Café Skovgården for indendørs servering. Du skal være vaccineret eller testet inden for 72 timer for at spise i caféen. Der bliver også mulighed for indendørs idræt for brugere over 70 år ligeledes vaccineret eller testet. Der skal fortsat bæres mundbind eller visir, når du kommer på aktivitetscentret.

Fra 6. maj åbnes for indendørs idræt for flere og d. 21. maj åbnes for resterende indendørs aktiviteter. De to sidste genåbningsdatoer er endnu både usikre og upræcise.

Nyt fra Skovgården udkommer 1. maj. Her kan du bl.a. læse om udendørs motionsaktiviteter og musikarrangementer i sommerens løb.

Skovgårdens reception er åben for henvendelse mandag – torsdag kl. 10.00 – 13.00. Du kan også kontakte os dgl. kl. 9.00 – 15.00 på tlf. 72 35 58 01.

Billede Af Nyt Fra Skovgården

Nyt fra Skovgården

Følg med i hvad der sker på Skovgården.

Arrangementer på Skovgården

Café Skovgården er rammen om fester, foredrag og sammenkomster af forskellig art. Bag de fleste arrangementer står Skovgårdens Arrangementsudvalg. Har du forslag til emner og foredragsholdere kan du maile til skovgaarden@furesoe.dk eller lægge dit forslag i Arrangementsudvalgets boks ved Receptionen. Alle arrangementer annonceres i "Nyt fra Skovgården". Langt de fleste arrangementer er støttet af Skovgårdens Venner.

    

Eftermiddagsarrangementer

Flere gange om måneden er der mulighed for at deltage i arrangementer. Det kan være foredrag af kendte og mindre kendte foredragsholdere med forskellige relevante og interessante temaer, modeopvisning samt sang og musikunderholdning. 

Eftermiddagsarrangementerne foregår som udgangspunkt på onsdage kl. 13.30 - 15.30 og entréen er 25 kr. Arrangementerne bliver altid annonceret i vores månedsblad "Nyt fra Skovgården".

 

Fester

Flere gange om året holder vi fest i Caféen, der som regel foregår i tidsrummet kl. 11.30 - 15.30. Der er plads til 80 deltagere, hvorfor der altid er tilmelding, hvor du samtidig her mulighed for at vælge bord og plads. Der kan kun købes 2 billetter pr. person. Fester byder på en lækker middag samt god, festlig underholdning.

 

Udflugter

Hvert år arrangeres heldagsudflugter med bus. Udflugterne har altid et planlagt mål i et bestemt område, som regel på Sjælland, hvor vi besøger en attraktion, finder et godt sted at spise og noget smuk og dejlig natur at kigge på eller gå rundt i. Prisen for en udflugt ligger omkring 250 kr. ekskl. drikkevarer

 

Søndagshygge

Den 2. søndag i måneden fra september til april arrangerer en gruppe frivillige en hyggelig eftermiddag med et let måltid, musikalsk underholdning, amerikansk lotteri og banko. Der er fri entré, dog skal du i disse coronatider tilmelde dig i receptionen.

 

Kunst

I Café Skovgården er der varierende udsmykning på væggene. Forskellige udstillere - amatører/professionelle - udstiller i caféen, ligesom Skovgårdens tegne/male hold en gang årligt får mulighed for at vise deres billeder frem til glæde for husets brugere. Har du forslag til en udstiller, eller ønsker du selv at udstille, kan du henvende dig til Merete Harrig tlf. 7216 4621, som formidler din henvendelse videre til Jeanne Rungby, frivillig og ansvarlig for udstillingerne. 

 

 

 

Arrangementer På Skovgården
Sommerfest på Skovgården
Kommende arrangementer
Nissen Og Sterndorff
Nyhed

Musik i gården

Fra slutningen af maj måned og frem til september inviterer vi til "Musik i gården" hver anden torsdag i lige uger.

Online Skak
Nyhed

Online skak

Skovgårdens skakklub spiller skak online hver torsdag fra kl. 14 - 17

Gå En Tur
Nyhed

Sommeraktiviteter

Cykelgrupper, Gågruppe og Petanque. Tilmelding i receptionen.

Motion I Naturen
Nyhed

Tilbud om motion

Flere tilbud om motion - kontakt AK-værkstedet vedr. tilmelding.

Samværsgrupper
Nyhed

Samværsgrupper

Er du interesseret i at mødes over en kop kaffe og en hyggesnak, så åbner vi op for små samværsgrupper.

Kontakt

Aktivitetscenteret Skovgården

Skovgården 1
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5800

Del: