Skovgården

Velkommen til Aktivitets- og Forebyggelsescentret Skovgården

Centret har åbent mandag - torsdag kl. 8.30 – 16.00, fredag kl. 8.30 – 15.00. Café Skovgårdens åbningstid er kl. 8.30 – 15.00, og her er der som det eneste sted på centret fortsat krav om coronapas.

Vi skal stadig være opmærksomme på at holde afstand til hinanden, men ved vi, at alle er vaccinerede, kan vi undlade at holde afstand. Derfor vil vi fortsat spørge ind til vaccination i forhold til deltagelse på hold eller til et arrangement. Det skal være muligt, at ikke-vaccinerede kan deltage i aktiviteter på Skovgården. Derfor må alle hjælpe med til, at der holdes afstand, når der er en deltager på et hold eller til et arrangement, som ikke er vaccineret. Deltageren kan også vælge at bruge visir eller mundbind.

Alle fortsat være opmærksomme på god håndhygiejne.

Billede Af Nyt Fra Skovgården

Nyt fra Skovgården

Følg med i hvad der sker på Skovgården.

Arrangementer på Skovgården

Café Skovgården er rammen om fester, foredrag og sammenkomster af forskellig art. Bag de fleste arrangementer står Skovgårdens Arrangementsudvalg. Har du forslag til emner og foredragsholdere kan du maile til skovgaarden@furesoe.dk eller lægge dit forslag i Arrangementsudvalgets boks ved Receptionen. Alle arrangementer annonceres i "Nyt fra Skovgården". Langt de fleste arrangementer er støttet af Skovgårdens Venner.

    

Eftermiddagsarrangementer

Flere gange om måneden er der mulighed for at deltage i arrangementer. Det kan være foredrag af kendte og mindre kendte foredragsholdere med forskellige relevante og interessante temaer, modeopvisning samt sang og musikunderholdning. 

Eftermiddagsarrangementerne foregår som udgangspunkt på onsdage kl. 13.30 - 15.30 og entréen er 25 kr. Arrangementerne bliver altid annonceret i vores månedsblad "Nyt fra Skovgården".

 

Fester

Flere gange om året holder vi fest i Caféen, der som regel foregår i tidsrummet kl. 11.30 - 15.30. Der er plads til 80 deltagere, hvorfor der altid er tilmelding, hvor du samtidig her mulighed for at vælge bord og plads. Der kan kun købes 2 billetter pr. person. Fester byder på en lækker middag samt god, festlig underholdning.

 

Udflugter

Hvert år arrangeres heldagsudflugter med bus. Udflugterne har altid et planlagt mål i et bestemt område, som regel på Sjælland, hvor vi besøger en attraktion, finder et godt sted at spise og noget smuk og dejlig natur at kigge på eller gå rundt i. Prisen for en udflugt ligger omkring 250 kr. ekskl. drikkevarer

 

Søndagshygge

Den 2. søndag i måneden fra september til april arrangerer en gruppe frivillige en hyggelig eftermiddag med et let måltid, musikalsk underholdning, amerikansk lotteri og banko. Der er fri entré, dog skal du i disse coronatider tilmelde dig i receptionen.

 

Kunst

I Café Skovgården er der varierende udsmykning på væggene. Forskellige udstillere - amatører/professionelle - udstiller i caféen, ligesom Skovgårdens tegne/male hold en gang årligt får mulighed for at vise deres billeder frem til glæde for husets brugere. Har du forslag til en udstiller, eller ønsker du selv at udstille, kan du henvende dig til Merete Harrig tlf. 7216 4621, som formidler din henvendelse videre til Jeanne Rungby, frivillig og ansvarlig for udstillingerne. 

 

 

 

Arrangementer På Skovgården
Sommerfest på Skovgården
Kommende arrangementer
Nyhed

Sæt X i kalenderen

Foredrag v/ Lillian Hjordt-Westh

Nyhed

Vælgermøde på Skovgården

Ulf Pilgaard Blad
Nyhed

"Mit liv som Ulf" Alt udsolgt!!

Et fantastisk foredrag med Ulf Pilgaard, hvor mere end 50 års sjov, revy og teater smelter sammen.

Visedag Med Kjeld
Nyhed

Sæt X i kalenderen - Sangcafé

Vi synger danske sange fra højskolesangbogen.

Tombola
Nyhed

Bidrag til julestuen modtages med tak

I år afholdes julestuen lørdag d. 27. november. Overskuddet fra julestuen går direkte til Skovgårdens Venner. Du kan hjælpe med at gøre fortjenesten…

Billard Blad
Nyhed

Billard på Skovgården

Kontakt receptionen, hvis du ønsker at spille billard på Skovgården

Gaveboden Blad
Nyhed

Ledig opgave i Gaveboden

Har du lyst til at være en del af aktiviteterne i Gaveboden?

Kom Faldet I Forkøbet Blad
Nyhed

Kom faldet i forkøbet

Skovgården hjælper med test og vejledning

Samværsgrupper
Nyhed

Samværsgrupper

Er du interesseret i at mødes over en kop kaffe og en hyggesnak, så åbner vi op for små samværsgrupper.

Kontakt

Aktivitetscenteret Skovgården

Skovgården 1
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5800

Del: