Skovgården

Velkommen til Aktivitets- og Forebyggelsescentret Skovgården

Centret har åbent mandag - torsdag kl. 8.30 – 16.00, fredag kl. 8.30 – 15.00. Café Skovgårdens åbningstid er kl. 8.30 – 15.00, og her er der som det eneste sted på centret fortsat krav om coronapas.

Vi skal stadig være opmærksomme på at holde afstand til hinanden, men ved vi, at alle er vaccinerede, kan vi undlade at holde afstand. Derfor vil vi fortsat spørge ind til vaccination i forhold til deltagelse på hold eller til et arrangement. Det skal være muligt, at ikke-vaccinerede kan deltage i aktiviteter på Skovgården. Derfor må alle hjælpe med til, at der holdes afstand, når der er en deltager på et hold eller til et arrangement, som ikke er vaccineret. Deltageren kan også vælge at bruge visir eller mundbind.

Alle fortsat være opmærksomme på god håndhygiejne.

Billede Af Nyt Fra Skovgården

Nyt fra Skovgården

Følg med i hvad der sker på Skovgården.

Arrangementer på Skovgården

Café Skovgården er rammen om fester, foredrag og sammenkomster af forskellig art. Bag de fleste arrangementer står Skovgårdens Arrangementsudvalg. Har du forslag til emner og foredragsholdere kan du maile til skovgaarden@furesoe.dk eller lægge dit forslag i Arrangementsudvalgets boks ved Receptionen. Alle arrangementer annonceres i "Nyt fra Skovgården". Langt de fleste arrangementer er støttet af Skovgårdens Venner.

    

Eftermiddagsarrangementer

Flere gange om måneden er der mulighed for at deltage i arrangementer. Det kan være foredrag af kendte og mindre kendte foredragsholdere med forskellige relevante og interessante temaer, modeopvisning samt sang og musikunderholdning. 

Eftermiddagsarrangementerne foregår som udgangspunkt på onsdage kl. 13.30 - 15.30 og entréen er 25 kr. Arrangementerne bliver altid annonceret i vores månedsblad "Nyt fra Skovgården".

 

Fester

Flere gange om året holder vi fest i Caféen, der som regel foregår i tidsrummet kl. 11.30 - 15.30. Der er plads til 80 deltagere, hvorfor der altid er tilmelding, hvor du samtidig her mulighed for at vælge bord og plads. Der kan kun købes 2 billetter pr. person. Fester byder på en lækker middag samt god, festlig underholdning.

 

Udflugter

Hvert år arrangeres heldagsudflugter med bus. Udflugterne har altid et planlagt mål i et bestemt område, som regel på Sjælland, hvor vi besøger en attraktion, finder et godt sted at spise og noget smuk og dejlig natur at kigge på eller gå rundt i. Prisen for en udflugt ligger omkring 250 kr. ekskl. drikkevarer

 

Søndagshygge

Den 2. søndag i måneden fra september til april arrangerer en gruppe frivillige en hyggelig eftermiddag med et let måltid, musikalsk underholdning, amerikansk lotteri og banko. Der er fri entré, dog skal du i disse coronatider tilmelde dig i receptionen.

 

Kunst

I Café Skovgården er der varierende udsmykning på væggene. Forskellige udstillere - amatører/professionelle - udstiller i caféen, ligesom Skovgårdens tegne/male hold en gang årligt får mulighed for at vise deres billeder frem til glæde for husets brugere. Har du forslag til en udstiller, eller ønsker du selv at udstille, kan du henvende dig til Merete Harrig tlf. 7216 4621, som formidler din henvendelse videre til Jeanne Rungby, frivillig og ansvarlig for udstillingerne. 

 

 

 

Arrangementer På Skovgården
Sommerfest på Skovgården
Kommende arrangementer
Nyord Kirke
Nyhed

Heldagsudflugt

Heldagsudflugt til Nyord - tilmelding 9. september.

Samspil (1)
Nyhed

Samspil

Grib dit instrument og kom med på holdet for samspil - alle instrumenter er velkomne.

Liselotte Krogager
Nyhed

Generalforsamling Skovgårdens Venner

Generalforsamling med efterfølgende underholdning - kun for medlemmer.

Mormors Duo
Nyhed

Musik i gården

Mormors Duo underholder med dansktopsange. Torsdag d. 29/7 kl. 13.00 - 14.00

Spillemand Thomas
Nyhed

Musik i gården

Spillemand Thomas spiller gamle kendinge. Torsdag d. 12. august kl. 13.00 - 14.00

Jens Jakob Og Preben Nissen
Nyhed

Musik i gården

Jens Jakob Nissen og Preben Nissen spiller et udvalg af de populære Elvis sange. Torsdag d. 26. august fra kl. 13.00 - 14.00.

Tirsdagsbanko
Nyhed

Banko

Første gang tirsdag d. 7. september kl. 13.15 - 14.15

Kjeld Og Drengene
Nyhed

Sæt kryds i kalenderen

Aftenarrangement og foredrag i september måned

Rabarber
Nyhed

Rabarber søges

Hvis der er nogen, der har flere rabarber i haven, end de selv kan bruge, så modtager vi dem meget gerne. Vi vil rense og fryse dem og lave marmelad…

Sølv, Perler Og Sten
Nyhed

Sommersæson for forskellige aktivitetshold

Der er oprettes sommerhold for Skakklubben, Billard, Bordtennis, Porcelænsmaling, Sølv og sten, Tegning og maling og whist

Samværsgrupper
Nyhed

Samværsgrupper

Er du interesseret i at mødes over en kop kaffe og en hyggesnak, så åbner vi op for små samværsgrupper.

Kontakt

Aktivitetscenteret Skovgården

Skovgården 1
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5800

Del: