Billede Af Nyt Fra Skovgården

Nyt fra Skovgården

Følg med i hvad der sker på Skovgården. Find bladet nederst på siden.

Arrangementer på Skovgården

Café Skovgården er rammen om fester, foredrag og sammenkomster af forskellig art. Bag de fleste arrangementer står Skovgårdens Arrangementsudvalg. Har du forslag til emner og foredragsholdere kan du maile til skovgaarden@furesoe.dk eller lægge dit forslag i Arrangementsudvalgets boks ved Receptionen. Alle arrangementer annonceres i "Nyt fra Skovgården". Langt de fleste arrangementer er støttet af Skovgårdens Venner.

    

Eftermiddagsarrangementer

Flere gange om måneden er der mulighed for at deltage i arrangementer. Det kan være foredrag af kendte og mindre kendte foredragsholdere med forskellige relevante og interessante temaer, modeopvisning samt sang og musikunderholdning. 

Eftermiddagsarrangementerne foregår som udgangspunkt på onsdage kl. 13.30 - 15.30 og entréen er 25 kr. Arrangementerne bliver altid annonceret i vores månedsblad "Nyt fra Skovgården".

 

Fester

Flere gange om året holder vi fest i Caféen, der som regel foregår i tidsrummet kl. 11.30 - 15.30. Der er plads til 80 deltagere, hvorfor der altid er tilmelding, hvor du samtidig her mulighed for at vælge bord og plads. Der kan kun købes 2 billetter pr. person. Fester byder på en lækker middag samt god, festlig underholdning.

 

Udflugter

Hvert år arrangeres heldagsudflugter med bus. Udflugterne har altid et planlagt mål i et bestemt område, som regel på Sjælland, hvor vi besøger en attraktion, finder et godt sted at spise og noget smuk og dejlig natur at kigge på eller gå rundt i. Prisen for en udflugt ligger omkring 250 kr. ekskl. drikkevarer

 

Søndagshygge

Den 2. søndag i måneden fra september til april arrangerer en gruppe frivillige en hyggelig eftermiddag med et let måltid, musikalsk underholdning, amerikansk lotteri og banko. Der er fri entré. Søndagshygge er fra januar måned stillet i bero på grund af coronasituationen.

 

Kunst

I Café Skovgården er der varierende udsmykning på væggene. Forskellige udstillere - amatører/professionelle - udstiller i caféen, ligesom Skovgårdens tegne/male hold en gang årligt får mulighed for at vise deres billeder frem til glæde for husets brugere. Har du forslag til en udstiller, eller ønsker du selv at udstille, kan du henvende dig til Merete Harrig tlf. 7216 4621, som formidler din henvendelse videre til Jeanne Rungby, frivillig og ansvarlig for udstillingerne. 

 

 

 

Arrangementer På Skovgården
Sommerfest på Skovgården
Kommende arrangementer
Odder Park Hotel
Nyhed

Skovgårdens ferietur 2022

Ferietur til Østjylland/Aarhusområdet fra d. 15/8 til 19/9.

Motion I Naturen
Nyhed

Sommeraktiviteter på Skovgården

Skovgården har åbent hele sommeren og har gode bud på aktiviteter samt små og store oplevelser Læs folderen

70
Nyhed

70'er fest på Skovgården

Vi dækker op til fest i gården - kom alene eller inviter en god ven eller nabo med. Det bliver helt sikkert hyggeligt.

Gaveboden Blad
Nyhed

Nyt til kreative brugere

Har du lyst til at være leverandør til Skovgårdens Gavebod?

Donation Fra Nodea.
Nyhed

Donation fra Nordea Fonden

Fornyelse af træværkstedet på Skovgården

Nyhed

Spis sammen

Hyggeligt samvær over et måltid mad

Kontakt

Aktivitetscenteret Skovgården

Skovgården 1
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5800

Del: