Ingen reservation i caféen

Fra juni måned er Café Skovgården igen åben i tidsrummet 8.30 - 15.00 for salg af kaffe, brød og kage.

Mellem kl. 11.30 - 13.00 serveres der varm mad og smørrebrød.

Du skal ikke længere reservere bord, når du ønsker at spise i caféen, men er velkommen til at sætte dig, hvor der er dækket op.

Café Skovgården

Café Skovgården er mødestedet for Skovgårdens mange brugere. Her tilbydes et varieret udbud af mad og drikke til rimelige priser, som kan nydes i Caféens hyggelige rammer. du kan læse dagens avis, mødes med en ven over en kop kaffe efter en bytur eller invitere familien på frokost. Husets aktivitetshold nyder deres pauser over en kop kaffe i caféen, og rigtig mange sætter pris på at spise deres middagsmad i selskab med andre.

Dagens ret

Caféens medarbejdere tilbereder al maden i Caféens køkken. Du kan købe dagens varme ret mellem kl. 11.30 - 13.00, og der er desuden mulighed for at købe smørrebrød, ostemad, dessert, kage og diverse drikke. Du kan se månedens menuplan i "Nyt fra Skovgården" eller længere nede på denne side.

Private arrangementer

Ønsker du at fejre en begivenhed men har ikke lyst til selv at stå for traktementet, har Café Skovgården et bud på en løsning. Det er muligt i Caféens åbningstid at fejre mærkedage, markere højtider eller lignende. Det kan være sammen med din familie, venner eller andre brugere af Skovgården. Efter forudgående aftale med Caféens leder, kan der reserveres bord og bestilles traktement.

Menu for juli måned 2020

Onsdag d.   1.             Karryfrikadeller m/ pilaffris og flutes

Torsdag d.  2.              Dagens fisk

Fredag d.    3.              Bøf Lindstrøm

 

Mandag d. 6.              Sommergullasch m/ kartoffelmos

Tirsdag d. 7.               Pølser m/ varm kartoffelsalat

Onsdag d. 8.               Svinekoteletter m/ sennepskartofler

Torsdag d. 9.               Dagens fisk

Fredag d. 10.              Krebinetter á la creme

 

Mandag d. 13.            Stegt kylling m/ brun sovs og surt

Tirsdag d. 14.             Sprængt kam m/ kaperssovs

Onsdag d. 15.             Asiatisk ret m/ ris

Torsdag d. 16.             Dagens fisk

Fredag d. 17.              Krebinetter m/ stuvede ærter og gulerødder

 

Mandag d. 20.            Glaseret skinke m/ flødekartofler

Tirsdag d. 21.             Græske frikadeller m/ tzatziki

Onsdag d. 22.             Lasagne m/ salat og flutes

Torsdag d. 23.             Dagens fisk

Fredag d.24.                Boller i karry m/ ris

 

Mandag d. 27.              Millionbøf m/ kartoffelmos

Tirsdag d. 28.               Skipperlabskovs m/ rugbrød

Onsdag d. 29.               Pandekager m/ oksekød og salat

Torsdag d. 30.              Dagens fisk

Fredag d. 31.                Frikadeller m/ stuvet spidskål

 

Menu for august 2020

Mandag  d. 3.           Forloren hare m/ tyttebærsalat

Tirsdag d. 4.             Honningmarineret kam m/ stegte kartofler

Onsdag d. 5.             Farserede porrer m/ brun sovs

Torsdag d. 6.             Dagens fisk

Fredag d. 7.              Argentinsk bix m/ kartoffelmos

 

Mandag d. 10.           Wokret m/ kalkun og ris

Tirsdag d. 11.            Boller i selleri

Onsdag d. 12.            Hakkebøf m/ spejlæg

Torsdag d. 13.            Dagens fisk

Fredag d. 14.             Kylling á la marengo m/ kartoffelmos

 

Mandag d. 17.           Medaillon m/ cous-cous og estragonsovs

Tirsdag d. 18.            Chili con carne m/ flutes

Onsdag d. 19.            Ribbensteg m/ rødkålssalat

Torsdag d. 20.           Dagens fisk

Fredag d. 21.            Gullasch m/ kartoffelmos

 

Mandag d. 24.           Kyllingelasagne m/ salat og flutes

Tirsdag d. 25.            Millionbøf m/ kartoffelmos

Onsdag d. 26.            Krebinetter m/ stuvede ærter og gulerødder

Torsdag d. 27.            Dagens fisk

Fredag d. 28.             Kogt kylling m/ aspargessovs

 

Mandag d. 31.           Skinkegryde m/ pasta.

Smørrebrød
Del: