Skovgården

Skovgården genåbner stille og roligt

Skovgårdens udendørs hold som cykelhold, gå-hold, petanque samt udendørs motionshold er nu i gang. Fra onsdag d. 21. april åbner Café Skovgården for indendørs servering. Du skal være vaccineret eller testet inden for 72 timer for at spise i caféen. Der bliver også mulighed for indendørs idræt for brugere over 70 år ligeledes vaccineret eller testet. Der skal fortsat bæres mundbind eller visir, når du kommer på aktivitetscentret.

Fra 6. maj åbnes for indendørs idræt for flere og d. 21. maj åbnes for resterende indendørs aktiviteter. De to sidste genåbningsdatoer er endnu både usikre og upræcise.

Nyt fra Skovgården udkommer 1. maj. Her kan du bl.a. læse om udendørs motionsaktiviteter og musikarrangementer i sommerens løb.

Skovgårdens reception er åben for henvendelse mandag – torsdag kl. 10.00 – 13.00. Du kan også kontakte os dgl. kl. 9.00 – 15.00 på tlf. 72 35 58 01.

Nyt fra Café Skovgården

Inden kl. 10.00 dagligt har du mulighed for at bestille:

  • Sandwichbolle m/ pålæg, 40 kr.
  • Dagens tallerken m/fisk eller kød, salat og brød, 40 kr.

Ved henvendelse i Caféen eller på tlf. 72355806.

Hver tirsdag tilbyder caféen ”Tirsdagstilbud”:
En kop kaffe med dagens søde tilbud til 20 kr.

Du kan købe et varmt måltid med hjem, men husk at medbringe en beholder. Særlige ønsker kan aftales og bestilles personligt i caféen eller på tlf. 7235 5806

Bordværter

Har du ikke benyttet Skovgårdens café tidligere og har lyst til det, har Skovgården en gruppe frivillige, som tilbyder sig som bordværter. Værten vil byde dig velkommen og spise og samtale med dig de første par gange du benytter caféen.

Er en bordvært løsningen for dig, kan du kontakte Café Skovgården på tlf. 72355806 med dine kontaktoplysninger. Herefter bliver du kontaktet af en bordvært, og sammen kan I planlægge dit første besøg på Skovgården. 

 

Dagens ret

Caféens medarbejdere tilbereder al maden i Caféens køkken. Du kan købe dagens varme ret mellem kl. 11.30 - 13.00, og der er desuden mulighed for at købe smørrebrød, ostemad, dessert, kage og diverse drikke. Du kan se månedens menuplan i "Nyt fra Skovgården" eller længere nede på denne side.

Private arrangementer

Ønsker du at fejre en begivenhed men har ikke lyst til selv at stå for traktementet, har Café Skovgården et bud på en løsning. Det er muligt i Caféens åbningstid at fejre mærkedage, markere højtider eller lignende. Det kan være sammen med din familie, venner eller andre brugere af Skovgården. Efter forudgående aftale med Caféens leder, kan der reserveres bord og bestilles traktement.

 

Menu for maj måned.

Mandag

d.   3.

Stroganoff m/ kartoffelmos

Tirsdag

d.   4.

Medaillon m/ cous-cous og estragonsovs

Onsdag

d.   5.

Chili con carne m/ flutes

Torsdag

d.   6.

Krebinetter a la creme m/ rodfrugtmos

Fredag

d.   7.

Helstegt nakkefilet m/ champignonsovs

 

 

 

Mandag

d. 10.

Farserede porrer m/ grønt

Tirsdag

d. 11.

Skinke m/ kryddersovs

Onsdag

d. 12.

Pandekager m/ oksekød og salat

Torsdag

d. 13.

Kristi Himmelfart - Lukket

Fredag

d. 14.

Lukket

 

 

 

Mandag

d. 17.

Pølser m/ varm kartoffelsalat

Tirsdag

d. 18.

Karryfrikadeller m/ pilaffris

Onsdag

d. 19.

Stegt lever m/ bløde løg

Torsdag

d. 20

Ribbensteg m/ rødkålssalat

Fredag

d. 21.

Argentinsk bix m/ kartoffelmos

 

 

 

Mandag

d. 24.

2. pinsedag - Lukket

Tirsdag

d. 25.

Schnitzel m/ drenge

Onsdag

d. 26.

Sprængt kam m/ peberrodssovs

Torsdag

d. 27.

Hakkebøf m/ spejlæg

Fredag

d. 28.

Stegt flæsk m/ persillesovs

 

 

 

Mandag

d. 31.

Skipperlabskovs m/ rugbrød

Smørrebrød

Ny udstilling i Café Skovgården

Jeanne Rungby er uddannet speciallæge i øre-næse-hals og autodidakt kunstner med adskillige kurser bag sig samt me-sterlæringsforløb hos flere kunstnere. Desuden har Jeanne siden begyndelsen af året påtaget sig en frivillig opgave som ansvarlig for udstillinger i Skovgårdens Café.
Jeannes motiver er dels abstrakte moti-ver, som symboliserer menneskers livsvil-kår og relationer til hinanden og dels figurative motiver, hvor næ-sen, som ansigtets centrum, ofte er et gennemgående tema.
Læs evt. mere på rungbyart.dk
Udstillingen varer fra september – november.

Kontakt

Aktivitetscenteret Skovgården

Skovgården 1
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5800

Del: