Nyt fra Café Skovgården

Inden kl. 10.00 dagligt har du mulighed for at bestille:

  • Sandwichbolle m/ pålæg, 40 kr.
  • Dagens tallerken m/fisk eller kød, salat og brød, 40 kr.

Ved henvendelse i Caféen eller på tlf. 72355806.

Hver tirsdag tilbyder caféen ”Tirsdagstilbud”:
En kop kaffe med dagens søde tilbud til 20 kr.

Du kan købe et varmt måltid med hjem, men husk at medbringe en behold-er. Særlige ønsker kan aftales og bestilles personligt i caféen eller på tlf. 7235 5806

Bordværter

Har du ikke benyttet Skovgårdens café tidligere og har lyst til det, men har svært ved at komme i gang, har Skovgården en gruppe frivillige, som tilby-der sig som bordværter. Værten vil byde dig velkommen og spise og samta-le med dig de første par gange du benytter caféen.
Er en bordvært løsningen for dig, kan du kontakte Café Skovgården på tlf.7235 5806 med dine kontaktoplysninger. Herefter bliver du kontaktet af en bordvært, og sammen kan I planlægge dit første besøg på Skovgården.

Café Skovgården

Café Skovgården er mødestedet for Skovgårdens mange brugere. Her tilbydes et varieret udbud af mad og drikke til rimelige priser, som kan nydes i Caféens hyggelige rammer. du kan læse dagens avis, mødes med en ven over en kop kaffe efter en bytur eller invitere familien på frokost. Husets aktivitetshold nyder deres pauser over en kop kaffe i caféen, og rigtig mange sætter pris på at spise deres middagsmad i selskab med andre.

Dagens ret

Caféens medarbejdere tilbereder al maden i Caféens køkken. Du kan købe dagens varme ret mellem kl. 11.30 - 13.00, og der er desuden mulighed for at købe smørrebrød, ostemad, dessert, kage og diverse drikke. Du kan se månedens menuplan i "Nyt fra Skovgården" eller længere nede på denne side.

Private arrangementer

Ønsker du at fejre en begivenhed men har ikke lyst til selv at stå for traktementet, har Café Skovgården et bud på en løsning. Det er muligt i Caféens åbningstid at fejre mærkedage, markere højtider eller lignende. Det kan være sammen med din familie, venner eller andre brugere af Skovgården. Efter forudgående aftale med Caféens leder, kan der reserveres bord og bestilles traktement.

Menu for august 2020

Mandag  d. 3.           Forloren hare m/ tyttebærsalat

Tirsdag d. 4.             Honningmarineret kam m/ stegte kartofler

Onsdag d. 5.             Farserede porrer m/ brun sovs

Torsdag d. 6.             Dagens fisk

Fredag d. 7.              Argentinsk bix m/ kartoffelmos

 

Mandag d. 10.           Wokret m/ kalkun og ris

Tirsdag d. 11.            Boller i selleri

Onsdag d. 12.            Hakkebøf m/ spejlæg

Torsdag d. 13.            Dagens fisk

Fredag d. 14.             Kylling á la marengo m/ kartoffelmos

 

Mandag d. 17.           Medaillon m/ cous-cous og estragonsovs

Tirsdag d. 18.            Chili con carne m/ flutes

Onsdag d. 19.            Ribbensteg m/ rødkålssalat

Torsdag d. 20.           Dagens fisk

Fredag d. 21.            Gullasch m/ kartoffelmos

 

Mandag d. 24.           Kyllingelasagne m/ salat og flutes

Tirsdag d. 25.            Millionbøf m/ kartoffelmos

Onsdag d. 26.            Krebinetter m/ stuvede ærter og gulerødder

Torsdag d. 27.            Dagens fisk

Fredag d. 28.             Kogt kylling m/ aspargessovs

 

Mandag d. 31.           Skinkegryde m/ pasta.

 

Menu for september

Tirsdag

d.   1.

Stegt lever m/ flødesovs

Onsdag

d.   2.

Glaseret hamburgerryg m/ flødekartofler

Torsdag

d.   3.

Dagens fisk

Fredag

d.   4.

Svinekotelet m/ ananas og karrysovs

 

 

 

Mandag

d.   7.

Paprikagryde m/ ris

Tirsdag

d.   8.

Krebinetter a lá creme

Onsdag

d.   9.

Ribbensteg m/ tyttebærsalat

Torsdag

d. 10.

Dagens fisk

Fredag

d. 11.

Stegt medister m/ stuvet hvidkål

 

 

 

Mandag

d. 14.

Kogt skinke m/ stuvet spinat

Tirsdag

d. 15.

Schnitzel m/ drenge

Onsdag

d. 16.

Helstegt nakkefilet m/ champignonsovs

Torsdag

d. 17.

Dagens fisk

Fredag

d. 18.

Frikadeller m/ rødkål

 

 

 

Mandag

d. 21.

Stegt kylling m/ brun sovs og surt

Tirsdag

d. 22.

Sprængt kam m/ peberrodssovs

Onsdag

d. 23.

Biksemad m/ spejlæg

Torsdag

d. 24.

Dagens fisk

Fredag

d. 25.

Krebinetter m/ stuvet ærter/gullerødder

 

 

 

Mandag

d. 28

Kåldolmer m/ brun sovs

Trisdag

d. 29.

Stroganoff m/ kartoffelmos

Onsdag

d. 30.

Tarteletter m/ kylling og asparges

 

 

Smørrebrød

Ny udstilling i Café Skovgården

Jeanne Rungby er uddannet speciallæge i øre-næse-hals og autodidakt kunstner med adskillige kurser bag sig samt me-sterlæringsforløb hos flere kunstnere. Desuden har Jeanne siden begyndelsen af året påtaget sig en frivillig opgave som ansvarlig for udstillinger i Skovgårdens Café.
Jeannes motiver er dels abstrakte moti-ver, som symboliserer menneskers livsvil-kår og relationer til hinanden og dels figurative motiver, hvor næ-sen, som ansigtets centrum, ofte er et gennemgående tema.
Læs evt. mere på rungbyart.dk
Udstillingen varer fra september – november.

Kontakt

Aktivitetscenteret Skovgården

Skovgården 1
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5757

Del: