Efter de seneste udmeldinger vedrørende coronavirus holder Skovgården foreløbig lukket. Alle aktiviteter og arrangementer er derfor også aflyst. Café Skovgården holder også lukket.

Coronavirus

Du kan holde dig opdateret om, hvordan vi forholder os til coronavirus i Furesø Kommune på furesoe.dk/corona

Café Skovgården

Café Skovgården er mødestedet for Skovgårdens mange brugere. Her tilbydes et varieret udbud af mad og drikke til rimelige priser, som kan nydes i Caféens hyggelige rammer. du kan læse dagens avis, mødes med en ven over en kop kaffe efter en bytur eller invitere familien på frokost. Husets aktivitetshold nyder ders pauser over en kop kaffe i caféen, og rigtig mange sætter pris på at spise deres middagsmad i selskab med andre.

Dagens ret

Caféens medarbejdere tilbereder al maden i Caféens køkken. Du kan købe dagens varme ret mellem kl. 11.30 - 13.00, og der er desuden mulighed for at købe smørrebrød, ostemad, dessert, kage og diverse drikke. Du kan se månedens menuplan i "Nyt fra Skovgården" eller længere nede på denne side.

Private arrangementer

Ønsker du at fejre en begivenhed men har ikke lyst til selv at stå for traktementet, har Café Skovgården et bud på en løsning. Det er muligt i Caféens åbningstid at fejre mærkedage, markere højtider eller lignende. Det kan være sammen med din familie, venner eller andre brugere af Skovgården. Efter forudgående aftale med Caféens leder, kan der reserveres bord og bestilles traktement.

Menu for marts måned 2020

Mandag d. 2    Honningmarineret kam m/ stegte kartofler

Tirsdag d. 3      Farserede porrer m/ brun sovs

Onsdag d. 4.    Helstegt nakkefilet m/ champignonsovs

Torsdag d. 5.   Dagens fisk

Fredag d. 6.     Kogt Skinke m/ kryddersovs

 

Mandag d. 9.   Rullesteg m/ persille

Tirsdag d. 10.  Chili con carne m/ flutes

Onsdag d. 11.  Sprængt oksebryst m/ peberrodssovs

Torsdag d. 12.  Dagens fisk

Fredag d. 13.   Argentinsk bix m/ kartoffelmos

 

Mandag d. 16.   Stegt kylling m/ brun sovs og surt

Tirsdag d. 17.    Krebinetter m/ stuvet blomkål

Onsdag d. 18.   Paprikagryde m/ ris

Torsdag d. 19.   Dagens fisk

Fredag d. 20.    Skipperlabskovs m/ rugbrød

 

Mandag d. 23.   Pandekager m/ oksekød og salat

Tirsdag d. 24.   Kogt hamburgerryg m/ sennepssovs

Onsdag d. 25.  Cordon bleu m/ paprikasovs

Torsdag d. 26.  Dagens fisk

Fredag d. 27.    Pasta m/ kødsovs

 

Mandag d. 30.  Kalvefrikassé

Tirsdag d. 31.   Forloren hare m/ tyttebærsalat

Smørrebrød
Del: